Corona update – Huisartsenpraktijk Roggel – ROGGEL
Huisartsenpraktijk Roggel
Kerkstraat 18 6088 EG
ROGGEL

Corona update

2023

Door vaccinatie en doorgemaakte infectie blijkt de bescherming tegen ernstige ziekte door de huidige corona variant hoog. Bij de meeste mensen veroorzaakt een (nieuwe) infectie met corona dan ook een mild ziektebeeld.

Omdat in onze praktijk patiënten komen die extra kwetsbaar zijn, willen we u vragen om hier evengoed rekening mee te houden mocht u klachten hebben zoals hoesten, koorts of verkoudheidsklachten door bijv. voldoende afstand te houden of evt. een mondkapje te dragen.

 

Corona (herhaal) prik

Klik hier voor meer informatie over het corona vaccin.

Zelftest: Corona-vragentest
Heb ik corona, wat moet ik doen? De corona-vragentest geeft u op een makkelijke manier informatie en advies over corona. De test is gemaakt door het Nederlands Huisartsen Genootschap, de wetenschappelijke vereniging van huisartsen in Nederland.

Start de test

Thuisarts.nl
Veel informatie kunt u vinden op de website Thuisarts.nl. U leest daar bijvoorbeeld wanneer u de huisarts moet bellen en wat u kunt doen om besmetting te voorkomen.
Ga naar thuisarts.nl

Landelijk informatienummer
Van 08:00 tot 20:00 uur kunt u met al uw vragen over corona terecht bij het landelijke informatienummer van het RIVM: 0800-1351

Overige nuttige links
Uitleg over het coronavirus. In makkelijk taal.