Nieuws uit de praktijk – Huisartsenpraktijk Roggel – ROGGEL
Huisartsenpraktijk Roggel
Kerkstraat 18 6088 EG
ROGGEL

Nieuws uit de praktijk

Feestdagen waarop onze huisartsenpraktijk gesloten is 

Kerstmis – Woensdag 25 december & donderdag 26 december 2024 – In geval van nood kunt u bellen naar de Huisartsenpost in Weert 0495- 677 677


 

Terugbelsysteem

Vanaf maandagmiddag 29 april werken wij met een terugbelsysteem wanneer u ons belt.
Als u belt met de praktijk krijgt u de mogelijkheid om een terugbelafspraak te maken. U spreekt uw gegevens in, en dan hoort u op welke tijd u wordt teruggebeld.

U heeft natuurlijk ook nog altijd de keus om wel te blijven wachten, maar de wachttijd is hetzelfde als het tijdstip waarop u wordt teruggebeld.
Een herhaalrecept kunt u  zoals altijd wel nog inspreken tijdens pauzes en als wij gesloten zijn.

Op deze manier zorgen wij ervoor dat we beter bereikbaar zijn en effectiever omgaan met uw en onze tijd zodat wij ‘nog’ meer aandacht voor u als patiënt hebben.
Voor een spoedgeval zijn we natuurlijk altijd bereikbaar.
Luistert u daarom de eerste keer dat u belt goed naar de keuzes in het menu.


 

Privacy aan de balie

We merken dat patiënten steeds vaker aan de balie komen met een medische vraag en voor het maken van een afspraak.

Om u goed te kunnen helpen moeten we vaak aanvullende medische vragen stellen en dit is in verband met privacy niet prettig. Daarnaast loopt hierdoor ook de wachttijd aan de telefoon op.

Wij willen u daarom vriendelijk vragen om met medische vragen en het maken van afspraken:

  • Telefonisch contact op te nemen met de doktersassistente
  • Uw medische vraag via het patiënten portaal te stellen. Dit kan via huisartsenpraktijkroggel.nl
  • Daarnaast bestaat deze website: https://moetiknaardedokter.nl waar u een check kunt doen of het noodzakelijk is om naar de huisarts te komen.

Om de drukte aan de telefoon te verspreiden zijn wij bezig met een nieuw telefoonsysteem.

Bij lange wachttijd kunt u dan kiezen om teruggebeld te worden door de assistente. De optie om aan de telefoon te blijven wachten blijft. Meer informatie hierover volgt.


 

Coassistente

Mijn naam is Amber Scheenen en sinds 2018 studeer ik geneeskunde aan de Universiteit in Maastricht. Gedurende de opleiding heb ik tot nu toe met name interesse ontwikkeld voor gynaecologie, chirurgie en tropengeneeskunde.

Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding tot basisarts. De komende acht weken zal ik meelopen in de praktijk om meer te leren over het vak en de zorg als huisarts.

Ik woon inmiddels zes jaar in Maastricht, maar kom oorspronkelijk uit de buurt van Nijmegen. Mijn familie komt echter uit deze regio, dus ik versta prima dialect! In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen en geniet ik volop van al het moois dat Maastricht en de omgeving te bieden hebben.


 

 

 

 

Roggel, 04-12-2023

 

 

 

 

Beste mensen,

Met veel plezier melden wij u dat uw huisarts Suzanne Hundscheid vanaf 1 januari 2024 een maatschap gaat vormen met de huisartsen Assi Cabbolet en Rick van den Berg.

Door deze samenwerking kunnen wij de zorg blijven bieden zoals u van ons gewend bent.  Ook in de toekomst!

Voor u verandert er bijna niets. Alleen de naam van de praktijk zal gewijzigd worden van huisartspraktijk Hundscheid naar huisartsenpraktijk Roggel. U hoeft hiervoor niets aan te passen bij de apotheek, ziekenhuis of andere instanties. U zult de nieuwe naam aan de telefoon horen en op de gevel zien.

Voor de vele mensen die gebruik maken van de computer en het patiëntenportaal; het kan zijn dat u onze praktijknaam en webadres (www.huisartsenpraktijkroggel.nl) moet wijzigen in uw favorieten. Wij verwachten dat de inloggegevens voor het portaal ongewijzigd blijven.

De huisartsen zullen ieder 3 tot 3,5 dag per week patiëntenzorg leveren. Op de andere dagen zullen zij de benodigde administratie doen en hun kennis bijhouden. Suzanne Hundscheid zal daarnaast advies en hulp gaan bieden aan andere huisartsen op het gebied van hart- en vaatziekten.

 

Met vriendelijke groeten,

Het hele team van huisartsenpraktijk Roggel,

            Wendy                        Nathalie                      Linda                           Inge

Daphne                       Denise                        Jacqueline                                           Melleq

Assi                             Rick                                         Suzanne