Nieuws uit de praktijk – Huisartsenpraktijk Roggel – ROGGEL
Huisartsenpraktijk Roggel
Kerkstraat 18 6088 EG
ROGGEL

Nieuws uit de praktijk

Feestdagen waarop onze huisartsenpraktijk gesloten is 

Pasen – Maandag 1 april 2024 – In geval van nood kunt u bellen naar de Huisartsenpost in Weert 0495- 677 677

Hemelvaart – Donderdag 9 mei 2024 – In geval van nood kunt u bellen naar de Huisartsenpost in Weert 0495- 677 677

Pinksteren – Maandag 20 mei 2024 – In geval van nood kunt u bellen naar de Huisartsenpost in Weert 0495- 677 677

Kerstmis – Woensdag 25 december & donderdag 26 december 2024 – In geval van nood kunt u bellen naar de Huisartsenpost in Weert 0495- 677 677


 

Coassistente

Mijn naam is Lieve Schmitz en ik ben studente geneeskunde aan de Universiteit in Maastricht. Momenteel ben ik in het laatste jaar van mijn opleiding tot basisarts. Ik ben heel enthousiast om de komende maanden als coassistent in deze huisartsenpraktijk werkzaam te zijn, omdat mijn hart binnen de huisartsengeneeskunde ligt.

Mensen om mij heen omschrijven mij als een open en zorgzaam persoon. Ik vind het belangrijk om naar de persoonlijke noden van patiënten te luisteren en samen op zoek te gaan naar een behandeling of oplossing waar u zich als persoon goed bij voelt.

Naast mijn toewijding aan de geneeskunde, heb ik een grote liefde voor fotografie en reizen. Door de lens van een camera te kijken en de wereld te ontdekken, leer ik bij over nieuwe culturen. Ik ben altijd te vinden voor een nieuwe uitdaging.

Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten in de spreekkamer!


 

Stagiaire doktersassistente

Mijn naam is Mirella van Wylick. Ik doe de opleiding doktersassistente en loop van januari t/m juni op maandag, dinsdag en woensdag stage in de praktijk.

Ik ben geboren in Kessel en woon op dit moment met mijn 3 kinderen in Beringe.
Na ruim 25 jaar als verzorgende in de ouderenzorg te hebben gewerkt, heb ik besloten om de switch te maken naar doktersassistente.

Wie weet tot ziens!

Groetjes Mirella

 

 

 

 


 

 

 

Roggel, 04-12-2023

 

 

 

 

Beste mensen,

Met veel plezier melden wij u dat uw huisarts Suzanne Hundscheid vanaf 1 januari 2024 een maatschap gaat vormen met de huisartsen Assi Cabbolet en Rick van den Berg.

Door deze samenwerking kunnen wij de zorg blijven bieden zoals u van ons gewend bent.  Ook in de toekomst!

Voor u verandert er bijna niets. Alleen de naam van de praktijk zal gewijzigd worden van huisartspraktijk Hundscheid naar huisartsenpraktijk Roggel. U hoeft hiervoor niets aan te passen bij de apotheek, ziekenhuis of andere instanties. U zult de nieuwe naam aan de telefoon horen en op de gevel zien.

Voor de vele mensen die gebruik maken van de computer en het patiëntenportaal; het kan zijn dat u onze praktijknaam en webadres (www.huisartsenpraktijkroggel.nl) moet wijzigen in uw favorieten. Wij verwachten dat de inloggegevens voor het portaal ongewijzigd blijven.

De huisartsen zullen ieder 3 tot 3,5 dag per week patiëntenzorg leveren. Op de andere dagen zullen zij de benodigde administratie doen en hun kennis bijhouden. Suzanne Hundscheid zal daarnaast advies en hulp gaan bieden aan andere huisartsen op het gebied van hart- en vaatziekten.

 

Met vriendelijke groeten,

Het hele team van huisartsenpraktijk Roggel,

            Wendy                        Nathalie                      Linda                           Inge

Daphne                       Denise                        Jacqueline                                           Melleq

Assi                             Rick                                         Suzanne